A story of passion

Het Begon

Vol passie begon ik na mijn studies aan de universiteit met mijn stage als notarieel juriste in een gerenommeerd notariskantoor.

Waarbij ik bij het volbrengen van mijn stage, deel nam aan het vergelijkend examen van kandidaat notaris. 

Tussen het geven van de vele juridische onderlegde inlichtingen en het maken van akten en contracten, werd ik ook mama van een prachtige dochter Jade en een stoere zoon Ilan. 

Steeds met mijn levensquote in mijn gedachten “Enjoy every moment of life and beYOUtiful in everything you do!” deed ik mijn job met veel passie.

met een passie

Maar door opgegroeid te zijn in een ondernemersfamilie, was ik gebeten om meer te weten door het ondernemerschap en startte ik mijn eigen onderneming, met als naam SKY.

 

Niet zomaar een naam, maar een naam die ik koos door de combinatie van mijn naam samen met mijn levensquote;

  • De S van Simair

  • De K van Karen

  • De Y van beYoutiful

Door de levenservaring die ik reeds heb opgebouwd werd ik me ervan bewust dat iedere eigentijdse vrouw…én ja…. ook man, iedere dag mooi en zelfbewust zijn levenspad wenst op te gaan. En dit in ieders favoriete stijl om  te vervolmaken hoe uniek iedereen is.

om te zijn wie je bent! 

Zo begon ik met het ontwerpen van juwelen en dit met een eigen kijk op de laatste mode trends in het binnen- en buitenland.

Juwelen op maat en naar ieders wens, gepersonaliseerd of voor speciale gelegenheden als gasten-geschenk op een huwelijksfeest, communie -of lentefeest...

 

Ook ontwerp ik speciale collecties  die enkel bij uitgekozen ondernemers te verkrijgen zijn, fijne mensen, die met een hart voor hun zaak én voor hun klanten, die de juwelen met dezelfde passie aanbieden en presenteren als ikzelf.

Wat begon als een uitdaging en een nieuwe wind in mijn leven, is het nu reeds uitgegroeid tot een mooie onderneming, waarbij ik me nog steeds laat leiden door mijn quote “Enjoy every moment of life and beYOUtiful in everything you do!”

foto met dank aan Primo TV Gids en Christelle Verstraeten

Karen Simair
Owner SKY Juwelen