Ruilen en retourneren

Binnen de 14 dagen na de ontvangst van de aangekochte goederen kan U SKY Juwelen informeren dat U de aankoop wenst te ruilen of een terugstorting wenst van het aankoopbedrag. 

 

Tijdens deze periode zal de koper zorgvuldig omgaan met het goed en de verpakking en de goederen slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het goed wenst te behouden. 

 

De goederen dienen dan ook ongebruikt en volledig te zijn (inclusief alle eventuele toebehoren) en in de originele verpakking, teruggestuurd worden. De goederen zijn zichtbaar gelabeld, zonder deze labels kan het goed nooit geretourneerd worden.

 

Na een korte verificatie van de geretourneerde artikels, zullen wij uw bestelling terugbetalen of omruilen voor een ander artikel of andere maat.

 

Het terugbetalen of het omruilen van de goederen kan enkel gebeuren op voorwaarde dat de goederen reeds door de ondernemer ontvangen zijn. 

Sommige goederen kunnen echter niet geretourneerd worden, indien deze bijvoorbeeld op speciaal verzoek gemaakt zijn en/of persoonlijk van aard zijn. Voor de Stones armbanden, welke steeds op verzoek en op maat gemaakt worden, zal bij het retourneren een opslagvergoeding van 8.99 euro per armband worden ingehouden op de terugbetaling ervan. 

Retourprocedure

Meld de retour aan
Stuur ons vooraf een e-mail of gebruik het contactformulier om aan te geven dat je je bestelling wil retourneren.

 

Verzendwijze
Je bent vrij om te kiezen hoe je jouw bestelling retour stuurt.

Dit kan in de oorspronkelijke verzenddoos,  waarbij je het oorspronkelijk etiket verwijderd en het volgende adres aanbrengt:

SKY Juwelen - By Karen Simair

Rooien 60

9280 Wieze

België

Voeg het ingevulde formulier voor herroeping toe aan de retourzending.

Dit formulier  kan je hier downloaden via deze link:  

Wij adviseren de aangekochte goederen verzekerd en/of aangetekend en/of met track&trace te verzenden.

Gelieve over deze mogelijkheden en voorwaarden te informeren bij de vervoerfirma van jouw keuze.

De kosten van de verzending zullen door U moeten betaald worden. 

SKY Juwelen is niet aansprakelijk indien er wat misgaat bij een retourzending.

Vervolgactie
Zodra wij de goederen in retour ontvangen hebben wordt de door jou gekozen vervolgactie (ruilen of terugstorting van het aankoopbedrag) uitgevoerd.

Je ontvangt een e-mail op het moment dat wij jouw nieuwe armband(en) versturen of het aankoopbedrag is teruggestort.